Na een tijdje zoeken naar een nieuwe plek is het dan zover: wij zijn verhuisd! Een nieuwe stap in ons avontuur dat Kromkommer heet.

Ruim een jaar zaten wij in Tropicana. Een hele toffe plek met nog leukere kantoorgenoten; de zwammies. Een jaar waarin we zijn gegroeid van 2 plekjes naar op volle bezetting 6 plekken. En hoe gaaf Tropicana ook is, grote ruimtes mét daglicht zijn er schaars, dus het begon wat krap te worden. Tel daarbij op dat er geen verwarming is (best een ding voor een vrouwelijk team – koooooud!). Voor ons een goede tijd om wat anders te gaan zoeken. En dat hebben we gevonden!

Afgelopen zaterdag zijn we met een grote crew verhuisd. Ons kantoor zit in Katshoek. Een groot kantoorgebouw waar een heleboel startende ondernemers zitten die samen een actieve community vormen. Dat voelt voor ons goed. Wij delen ons kantoor met Rechtstreex, hoe leuk! We hebben mooie bureaus gekregen van een bedrijf dat ze anders weg zou doen, dus naast gekke groente redden we tegenwoordig ook meubulair ;-).  Onze (tweedehands) bureaustoelen worden volgende week geleverd en dan zijn we compleet, yeah!

Ben je binnenkort in de buurt? Kom dan gerust een kijkje nemen!