Al heeeeeel lang staat het op ons wensenlijstje: een videoblog serie waarin we onze Krommunity,  jou, mee gaan nemen door de groente- en fruitketen. En nu gaat het gebeuren! Samen met Kyra en Veerle gaan we deze serie maken. Hieronder stellen ze zich voor én vragen om jou hulp!

We willen ons graag aan jullie voorstellen: wij zijn Kyra en Veerle.

Wij kennen elkaar van onze opleiding culturele antropologie, en vonden elkaar in onze gedeelde interesse: films maken. De afgelopen jaren zijn we bovendien beiden geïntrigeerd geraakt door de wijze waarop ons voedselsysteem werkt. Het valt ons op dat er vaak weinig informatie gegeven wordt over het voedsel dat we eten, en dat vinden we zonde. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er hele mooie, interessante en opvallende verhalen achter ons voedsel zitten, en die willen we graag samen met jou achterhalen! Dat doen we met ons bedrijfje KYVE.

In samenwerking met Kromkommer starten we daarom binnenkort de blogserie ‘Kromkommertijd’, waarin we jouw vraag over onze voedselketen, samen met jou beantwoorden! Heb jij dus een prangende vraag, die je graag met ons wilt uitzoeken? Heb je zin om met ons op pad te gaan? Of ben je gewoon super nieuwsgierig? Laat het dan hier weten of op Twitter met de hashtag #kromkommertijd. Het kan werkelijk over alle aspecten in de voedselketen gaan, van zadenveredelaar tot teler, afvalverwerker tot verpakken: jij bepaalt!

Tot snel!

Groetjes,

Kyra en Veerle

voorstel3