Jaaaaa eindelijk is het weer zover. We gaan de Kromkommer soepfamilie uitbreiden met een nieuwe telg. Met heel veel trots stellen we aan jullie voor: Tomatensoep met rozemarijn!

Nog een tomatensoep? Jaaaaaa! En niet alleen omdat tomaten om te smullen zijn, maar ook omdat we met deze soep nog meer gekke groente kunnen redden. Met de huidige tomatensoep redden we namelijk zowel kleine snoeptomaatjes als grote tomaten. Maar als er even geen waste is van snoeptomaatjes – en gelukkig komt dat af en toe voor – kunnen we helaas ook geen grote tomaten redden. En dat is toch zonde?!

Daar komt nu verandering in met de Tomatensoep met rozemarijn. Dit soepie is alleen gemaakt van grote tomaten, geteeld door de Gebroeders Duijvestijn. Zo kunnen we nu dus ook altijd de grote tomaten redden. Booya!

Is ie lekker?
Superlekker! En dat zeggen niet alleen wijzelf, de soep is namelijk ook goedgekeurd door onze Krommunity. Het is een zacht soepie met lekker veel tomaat en (uiteraard) zonder rare toevoegingen. Mét een tikje peper en een vleugje rozemarijn. Zoals di mama hem maakt zeg maar. Ogen dicht, waan je lekker in het zonnetje in Italië en genieten maar. Per zak red je maar liefst 360 gram gekke tomaten. Lekkerrrrrr.

Vanaf nu kun je de Tomatensoep met rozemarijn vinden bij Marqt, WAAR en onze andere verkooppunten. Heeft jouw favo winkel hem nog niet? Vraag of ze hem voor je bestellen.

Enne…
Mocht je het je afvragen. De huidige Tomatensoep met hele snoeptomaatjes blijft natuurlijk gewoon in ons assortiment. Deze zal later dit jaar een nieuwe verpakking krijgen, waarop de snoeptomaatjes nog beter kunnen shinen.

ps. om de introductie van onze nieuwste soep te vieren, werden er gisteren een heleboel tomaten van de straat (en de verspilling) gered door onze Krommunity. Zo zag dat eruit:

tomaat op straat in 4 steden