De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een spiksplinternieuw product. Wij zijn op zoek naar de beste ideeën en snode plannen om van de introductie een succes te maken. Brainstorm je mee?

We gaan dit keer niet aan de slag met het kromme groente en fruit zelf, maar maken iets speciaal voor kids: speelgoed! Wat het precies gaat worden blijft nog even een verrassing. Maar dat het tof wordt staat wat ons betreft vast.

En: we gaan crowdfunden!
Om de lancering van dit speelgoed mogelijk te maken, starten we in oktober een crowdfundingcampagne. Daar willen we natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor genereren zodat de campagne een ENORM succes wordt. En dat kan niet zonder de hulp van onze Krommunity.

Heb jij toffe ideeën voor ludieke acties? Ben jij helemaal into speelgoed en ken je de markt goed? Kun je out of the box denken? Of ben je gewoon heel enthousiast? Doe mee met onze Krommunity brainstormsessie!

Hoe, wat en waar?
Waar: Kromkommer – Vredenburg 40, in de Social Impact Factory (naast Utrecht CS)
Wanneer: woensdag 26 september 2018
Hoe laat: van 18.00 tot ongeveer 20.00 uur

Aanmelden doe je zo
Mail voor 24 september naar info (at) kromkommer.com o.v.v. “krommunity sessie” met je naam en telefoonnummer. Neem je iemand mee? Gezellig! Geef de gegevens van die persoon dan ook even aan ons door. Het aantal plaatsen is beperkt, je ontvangt van te voren een bevestiging of je mee kunt doen.

Waarom doe je mee?
Jij gaat geschiedenis schrijven! Jouw ideeën gaan er namelijk voor zorgen dat zoveel mogelijk kids fan worden van krom. En, wij zorgen er natuurlijk voor dat je niet met lege handen naar huis gaat.