Je zou het niet zeggen maar het is inmiddels al weer 2 maanden geleden dat de crowdfunding is afgelopen. En wat is er veel gebeurd! Vanaf het moment dat de crowdfunding sloot en we echt aan de slag konden, zijn we in een soort van wervelwind beland. Wow!

Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen tijd? Je kunt beter vragen wat niet! We hebben met het hele Kromkommer team super hard gebuffeld (en nog steeds). We zijn samen met de soepfabriek aan de slag gegaan om heerlijke recepturen te ontwikkelen. Dat is gelukt! Bietensoep, tomatensoep met hele gele snoeptomaatjes en wortelsoep met een kruidige twist zijn daarvan het resultaat. Super yum! Maar de soepen moeten ook nog gemaakt worden zodat jullie allemaal kunnen meegenieten….

Slide2

We hebben afspraken gemaakt met onze telers zodat de gekke groente op de juiste plek op de juiste tijd terecht kwamen om daar vervolgens gewassen en gesneden te worden. Een proces dat we best even onder de knie moeten krijgen. Maar oefening baart kunst en we hebben de gekke groente in het gelid gekregen. Vorige week zijn de eerste soepen van de band gerold! Toen waren we toch best even trots.

Ondertussen zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van de soepverpakking. Want die moet natuurlijk super mooi zijn, bij Kromkommer passen en ook nog eens duurzaam zijn. Het waren even krappe timings, maar ook dat is gelukt. De verpakkingen zijn inmiddels gedrukt. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! De gekke groente voelen zich er vast in thuis, daar zijn wij zeker zijn.

Maar ook andere klusjes moeten gebeuren. We werken hard aan onze nieuwe website, die helemaal gaat passen bij de Kromkommer soepen en bij ons; een beetje gek. We hebben de soepen mooi op de foto gezet, prachtige decorstukken gemaakt met de Cardboarders en verder regelen we allerlei ditjes en datjes voor het opkomende spektakel: de launch!

cardboarding

24 mei is het dan zover: dat is de dag dat onze soeplijn gelanceerd gaat worden. Dit is de dag waarvoor we het met jullie allemaal gedaan hebben; we gaan echt gekke groente redden! Het hele Kromkommer team en vele vrijwilligers werken al weken om van deze dag een echt spektakel te maken. Het wordt groots want de hele Krommunity, is van de partij (jij ook?). Samen met bloggend en schrijvend Nederland, onze telers en vele andere gasten.

We zijn dus druk bezig met schoonmaken, het regelen van de techniek, zorgen dat er lekkere hapjes en drankjes zijn, versturen van uitnodigen en zo gaat het nog even door. Maar wij beloven jullie: het wordt een fantastische dag. Heb je ook zin om ons te helpen die dag? Laat het ons dan weten via info (at) kromkommer.com. Op 24 mei kunnen ook allen gekke groente helden ook hun rewards ophalen. Wij zorgen dat de lekkere soepjes, tasjes en gekke groente pakketten klaarliggen voor onze helden.

Ondanks de drukte realiseren we ons iedere dag weer dat we de mooiste baan van de wereld hebben. Met jullie steun pakken we een groot probleem heel concreet aan. En, we maken de lekkerste soepjes van het land.

Krom is het nieuwe recht!