This is my pride – Het thema van de Gay Pride 2017. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Trots zijn op wie je bent en accepteren van anderen dat zij wellicht niet zo zijn als jij. Wij worden blij van diversiteit. En waar kun je dat beter vieren dan op de Gay Pride in Amsterdam?

In 2014 maakten wij voor het eerst de Gay Pride onveilig. Dat deden we toen met kromme komkommers. Onder het motto “I am not straight either” maakten veel mensen kennis met onze kromme vrienden.

Size doesn’t matter
Ook dit jaar zijn wij erbij. Wij geloven dat diversiteit de wereld mooier maakt. Dat gaat zeker op bij mensen, maar ook bij ons voedsel. Met 1000 kleine, kromme worteltjes gaan wij de straat op. Want hé: Size doesn’s matter! De kleurrijke wortels van onze teler Martin Topper krijgen een goede bestemming in de hongerige magen van de feestende Amsterdammers.

A.s. zaterdag kun je ons tussen 13-16 uur vinden in het feestgebied, samen met onderstaande krommies. Waar we precies zijn? Houd onze social media kanalen in de gaten!

#thisismypride