Kromkommer is een dynamische start-up met een focus op food, food waste en sociaal ondernemen. We hebben een klein kernteam dat fulltime aan de slag is om kromme groente te redden en voedselverspilling te verminderen. Sinds de start zijn we snel gegroeid en dat betekent dat we regelmatig nieuwe Krommies bij ons team betrekken. Dit kan in de vorm van een studiestage, afstudeeronderzoek of een werkervaringsplek. Ook hebben we een vaste pool van vrijwilligers en enthousiaste groenteredders die zich inzetten bij events of tijdens drukke weken bij Kromkommer.

Eens een Krommie, altijd een Krommie

 

STAGEPLAATSEN

Stage sales
Is met mensen kletsen echt jouw ding? Heb je bakken energie om je in te zetten voor de groei van Kromkommer? En ben je toevallig ook nog opzoek naar een supertoffe stage van voor een periode van minimaal 3 maanden? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken om samen met ons van Krom het nieuwe recht te maken. Check de vacature en stuur ons een berichtje.

Stage contentcreatie
Ben jij niet weg te slaan van jouw telefoon? Kent Instagram voor jou geen geheimen en gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met online marketing te maken heeft? En ben je toevallig ook nog opzoek naar een supertoffe stage voor een periode van minimaal 3 maanden? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken om samen met ons van Krom het nieuwe recht te maken! Lees snel verder en laat van je horen.

Zoek je een ander toffe afstudeerplek of stageplaats? Wij staan altijd open voor goede idee├źn en snode plannen! Laat het ons weten via info (at) kromkommer.com.


HULPKROMMIES GEZOCHT

Wil jij meewerken aan een wereld zonder voedselverspilling en je inzetten om kromme groente nog populairder te maken? Yes! Ben jij enthousiast, hou je van kletsen met mensen en ben je gek op kromme groente (soep)? Whoohoo! Sluit je dan aan bij ons team hulpkrommies. Als onze rechterhand organiseer je op zeer regelmatige basis soepproeverijen, help je bij evenementen en markten en vertel je mensen over kromme groente. Voor je inzet krijg je een vergoeding. Meer weten? Stuur de postduif op ons af!