Kromkommer is een dynamische start-up met een focus op food, food waste en sociaal ondernemen. We hebben een klein kernteam dat fulltime aan de slag is om gekke groente te redden en voedselverspilling te verminderen. Sinds de start zijn we snel gegroeid en dat betekent dat we regelmatig nieuwe Krommies bij ons team betrekken. Dit kan in de vorm van een studiestage, afstudeeronderzoek of een werkervaringsplek. Ook hebben we een vaste pool van vrijwilligers en enthousiaste groenteredders die zich inzetten bij events of tijdens drukke weken bij Kromkommer.

Eens een Krommie, altijd een Krommie

Vacatures/stageplekken

Zoek je een toffe afstudeerplek of stageplaats? Wij staan altijd open voor goede idee├źn en snode plannen! Laat het ons weten via info (at) kromkommer.com.


Hulpkrommies gezocht!

Wil jij meewerken aan een wereld zonder voedselverspilling en je inzetten om kromme groente nog populairder te maken? Yes! Ben jij enthousiast, hou je van kletsen met mensen en ben je gek op kromme groente (soep)? Whoohoo! Sluit je dan aan bij ons team hulpkrommies. Als onze rechterhand organiseer je op zeer regelmatige basis soepproeverijen, help je bij evenementen en markten en vertel je mensen over kromme groente. Voor je inzet krijg je een vergoeding. Meer weten? Stuur de postduif op ons af!