Chantal EngelenMede-oprichter en verhalenverteller
Kromkommer mede-oprichter en verhalenverteller Chantal is een foodie in hart en nieren. Ze bracht haar jeugd door in de keuken van het restaurant van haar ouders, waar haar liefde voor eten is geboren. Van kleins af aan wil ze al “de wereld redden”, een gevoel dat versterkt werd door haar vele reizen. Dat wereld redden werd uiteindelijk groenten redden en tadaaaaa: Kromkommer was geboren. In haar vrije tijd houdt Chantal van reizen, crossfit en hardlopen en is ze altijd op zoek naar de lekkerste en leukste koffietentjes.
chantal@kromkommer.com 

Tess GeerdinkContent & Design
Vroeg je Tess vroeger als kleine wijsneus wat voor kleur een random voorwerp was, riep ze steevast: “ik denk groen!”. Deze creatieve doener wil de wereld nog steeds groener en vooral een bietje mooier maken. Bij Kromkommer creëert ze dan ook de mooiste (online) kromme groente content en zorgt ze ervoor dat de geliefde kromme groentjes shinen in onze ludieke campagnes. Als chocomonster weet ze tegenwoordig trouwens maar al te goed dat chocola niet groen maar bruin is!
tess@kromkommer.com

Franca van NunenOrganisator & Krommunicator
Met een enorme collectie aan kookboeken is het niet zo gek dat Franca het liefst de hele dag door bakt en kookt. Enneh, dan wel graag gerechtjes met een groene twist! Want deze regeltante heeft niet alleen passie voor eten, maar ook voor het verduurzamen van de voedselketen. Daarom zijn we bij Kromkommer ook zo happy met haar. Franca is onze communicator pur sang (ze praatte al volzinnen toen ze net twee jaar was!) en vertelt maar al te graag over haar liefde voor kromme groente en fruit. Kletsen met Franca? franca@kromkommer.com 

Hanniëlle TeixeiraBestuurslid

Maike de GrootBestuurslid

Claudia VorkBestuurslid
 

Eens een krommie, altijd een krommie

Deze fantastische Krommies zijn actief betrokken geweest bij Kromkommer als grondlegger, stagiair, afstudeerder, vrijwilliger of hebben meegewerkt aan onze projecten. Zij verdienen natuurlijk ook een mooi plekje op deze pagina. Want: eens een Krommie, altijd een Krommie!

Lisanne van ZwolMede-oprichter en bestuurslid
Lisanne is mede-oprichter van Kromkommer en iemand die graag haar handen uit de mouwen steekt om het verschil te maken. Lisanne vervult tot op heden een adviesrol voor Kromkommer. 

Josca SnoeiBestuurslid
Hulpheld Josca meldde zich in de begintijd van Kromkommer spontaan aan via onze website om een actieve Krommunity-member te worden. Ze regelde alles tot in de puntjes voor Kromkommer.

Jente de VriesMede-oprichter
Jente is mede-oprichter van Kromkommer en een tikkeltje rebelse wereldverbeteraar. Inmiddels is zij een nieuwe weg ingeslagen en daarom niet meer actief betrokken. 
 

Suzanne Op 't LandtBestuurslid
Suzanne heeft bij Kromkommer haar beste tweebeenpeentje voorgezet om onze Krommunity nog sterker te maken. Whoop!

Laurien AdriaanseKetenregisseur
Laurien coördineerde het hele Kromkommer soepproces van ‘boer tot bord’ en zorgde ervoor dat alle partners in de Krommunity met elkaar verbonden worden. Girlpowerrrr! 

Bart AupersKrommunity Builder
Krommunity Builder Bart heeft zich met veel passie ingezet voor Kromkommer om de Krommunity nog verder te laten groeien. Goooo Bart!

Mark KingmaConcept & Design
Mark ging als creatieve duizendpoot bij Kromkommer aan de slag en creëerde de mooiste kromme groente uitingen, campagnes en verpakkingen.

Esmée ClewitsStagiaire Krommunity Builder
Esmée heeft samen met haar to-maatje Nathalie bij Kromkommer onderzocht hoe we kromme groente nog populairder kunnen maken.

Nathalie KloostermanStagiaire Krommunity Builder
Nathalie heeft samen met haar to-maatje Esmée bij Kromkommer onderzocht hoe we kromme groente nog populairder kunnen maken.  

Emmy NannesSupermarktinfluencer
Als ware supermarktinfluencer heeft onze Emmy bij Kromkommer onderzocht wanneer én waarom consumenten nou eigenlijk kromme wortels willen kopen.

Carlina de VisserConceptontwikkeling en grafisch design
Deze (food) designer heeft zich bij Kromkommer gestort in het hele ontwerpproces; van idee tot het uiteindelijk vormgeven van een campagne, verpakking en online content. Carlina does it all!

Sophia ReijnenStagiaire Krommunity Builder
Tijdens haar afstudeerstage bij Kromkommer heeft Sophia onze Krommunity nog sterker en groter gemaakt. Sophia powerrrrr! 

Yvon GoossensAfstudeerkrommie
Voor haar master Management, Economics & Consumer Studies heeft Yvon onderzocht hoe we de consument zover kunnen krijgen om (meer) kromme groente en fruit te kopen.

Jolien ReijerinkStagiaire Krommunity Builder
Jolien besloot om haar tussenjaar nuttig te besteden bij Kromkommer en heeft ervoor gezorgd dat de Krommunity nóg groter geworden is. Krommie powerrrr!

Mila TeuleProjectheld
Deze vrolijke noot heeft tijdens haar stage bij Kromkommer meegewerkt aan diverse projecten om samen met ons van krom het nieuwe recht te maken.

Lisa VerbruggenOrganiserende duizendpoot
 Deze kromme groente held is een ster op het gebied van plannen, organiseren en regelen. Bij Kromkommer heeft zij het team dan ook op scherp weten te zetten. Go Lisa!

Puck van den BrinkProjectheld
 Puck heeft ons met allerlei klussen en projecten geholpen en schreef daarnaast ook nog ‘ns haar master scriptie. Dit noemen wij nu Kromkommerpowerrrrr.

Willemijn RooijmansStageonderzoek overproductie
Willemijn heeft bij Kromkommer onderzoek gedaan naar overproductie binnen de groentesector. En dat ging gepaard met ‘n flinke dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme!

Lisan van LoonProjectheld
 Deze krommie studeerde bedrijfskunde en milieu-maatschappijwetenschappen en heeft voor Kromkommer onderzocht hoe je scholieren kennis kunt laten maken met het voedselvraagstuk.

Jill OvermaatConceptontwikkelaar
 Jill is hét creatieve brein achter vele toffe campagnes en concepten bij Kromkommer. Benieuwd of Jill ook jou kan helpen met haar skills? Contact haar hier.

Marleen RemmenKromkommer pop-up store
Marleen heeft bij Kromkommer gewerkt aan de conceptontwikkeling, organisatie en uitvoering van de Kromkommer pop-up store. Een superproject waar haar hart sneller van gaat kloppen!

Sofie DikProjectondersteuning
Sofie heeft stage gelopen bij Kromkommer tijdens haar opleiding FoodDesign & Innovation in Den Bosch. En dat ging gepaard met veel drijfkracht en ‘n flinke portie creativiteit!

Fabian van ZwolFotofanaat
Kromkommer is trots dat Fabian al menig foto voor ons heeft gemaakt, waaronder de beroemde ‘Kromkommer’s Angels’ foto!

Dayenne BosProjectondersteuning
Dayenne was een onmisbare Krommie tijdens de crowdfunding en de officiele lancering van onze soepenlijn in mei 2014.

Rinske SpijkermanConceptontwikkeling en hulp bij projecten
Als International Lifestyle Student startte Rinske in 2014 met haar afstudeerstage bij Kromkommer en heeft meegewerkt aan de realisatie van de Kromkommer soep launch en de vormgeving van onze communicatie.