Joepie, we hebben weer een nieuw soepie! En dat betekent dat onze verse biologische soepenlijn nu uit maar liefst 6 smaken bestaat: welkom bij de bio familie, biet.

Het is weer ‘ns tijd voor een soepwissel! De verse bio wortelsoep geeft zijn stokje door aan onze nieuwste aanwinst: bietensoep. Vanaf deze week zul je dit smaakbommetje in het koelschap van EkoPlaza zien shinen, samen met onze bio tomaten- en pompoensoep. Da’s pas een lekker gekleurd gezelschap!

Met de bieten van Piet!
De bieten in onze nieuwste verse bio soep komen van onze teler Piet. Hij teelt deze beauties bij zijn prachtige bedrijf in Zeewolde. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ‘m. En dat blijkt niet alleen uit de manier waarop hij zijn producten teelt. Al een aantal jaar heeft Piet bijvoorbeeld het dak van zijn loods bedekt met zonnepanelen én heeft hij samen met een aantal andere ondernemers uit de buurt geïnvesteerd in het op één na grootste windmolenpark van Nederland. Wij vinden het te gek dat hij met zoveel passie en zorg te werk gaat en onderdeel is van onze Krommunity.

Redden maarrrrrrr
De bieten in deze verse bio soep krijgen het label ‘krom’ omdat ze soms een bietje stevig, kronkelig, aards, karaktervol, bekrast of een ietsiebietsie te klein zijn. Maar dat zegt natuurlijk he-le-maal niets over de smaak. Want wij vinden dat alle bieten, krom of niet, evenveel smaaktalent hebben. En dat proef je in dit allernieuwste soepie!


Ennuh, hoe smaakt ‘ie dan?
Mmm… lekker fris met een vleugje framboos. Een echt smaakbommetje als je ‘t ons vraagt.

#soepzondertroep
Yep, ook de dit verse bio soepie is 100% plantaardig, gluten- en lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. Zoals je van ons gewend bent dus!

Ik wil ‘m!
Onze lijn met verse bio soepies is te scoren bij EkoPlaza. Je kunt ‘m vanaf je luie stoel bestellen op hun website of scoren bij het dichtstbijzijnde verkooppunt in jouw buurt.Dank je wel dat je met ons van krom het nieuwe recht maakt.