Alle knollen verzamelennnnn… Er staat namelijk een nieuw soepie in de schappen: knolselderijsoep, hartverwarmend met appel en tijm!

Het is dé groente van het moment, superveelzijdig door zijn zachte smaak, maar ook een écht vitaminebommetje. Wij worden heel blij van knolselderij! Jep, ook voor deze groente die op zich al bijzondere looks heeft, gelden eisen voor de perfecte verschijning. Daarom geven wij deze uit de kluiten gewassen, gescheurde, eigenwijze, harige, bekraste, karaktervolle en vooral… lekkere knolselderij een plekje in onze nieuwste soep.

Maak kennis met Boer Ted & Nicoline!
De knolselderij in onze soep wordt met liefde geteeld door Ted en Nicoline in de Noord-Hollandse Schermer. Hun knolselderijplantjes worden in het voorjaar in de poldergrond geplant en hebben zo’n 6 maanden nodig om groot en sterk te groeien voor de oogst. De knollen worden door Boer Ted op een zo natuurlijk mogelijke manier geteeld: ze gebruiken zelfgemaakte compost volgens eigen recept. Bij de oogst van Ted & Nicoline zitten soms ook kromme en uit de kluiten gewassen exemplaren die niet aan de schoonheidseisen voldoen. Samen zorgen we er voor dat deze beauty’s weer op jouw bord belanden!

Meer weten over Boer Ted? Volg ze op Facebook.

Redden maarrrrrrr
De knollen die het label ‘krom’ krijgen, zien er anders uit door beschadigingen die ontstaan bij het oogsten of omdat ze letterlijk uit hun jasje groeien. Maar die exemplaren zijn natuurlijk net zo lekker! En wist je dat in iedere zak knolselderijsoep maar liefst 150 gram knolselderij verstopt zit? Zo kun je na het eten van dit soepie gaan pronken met je heldenstatus!

Een soepie waar je U tegen zegt…
En wel met een hoofdletter! Dit is een heerlijk en romig soepie met een beetje tijm. En om ‘m helemaal af te maken: de kleine stukjes appel geven een lekkere zoete touch.

#soepzondertroep
Zoals je van ons gewend bent zit ook in deze soep geen troep: 100% plantaardig, gluten- en lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. 

Vanaf vandaag kun je onze nieuwste aanwinst vinden bij jouw favo verkooppunt. Staat hij daar nog niet op de plank? Vraag gerust of ze de soep voor je bij ons kunnen bestellen.

Dank je wel dat je met ons van krom het nieuwe recht maakt.