De afgelopen maanden zijn wij heel druk geweest met het ontwikkelen van een nieuwe productlijn. En nu willen wij heel graag weten wat jij ervan vindt! 

Om nog meer groente te kunnen redden én nog meer mensen fan te laten worden van kromme groente, is het belangrijk dat onze krommunity blijft groeien. Nu, 4 jaar na de introductie van onze soep in zak, is het tijd voor de volgende stap: we introduceren een lijn nieuwe producten.

Enne, wat is dat dan?
Dat verklappen we nog niet. Maar denk aan: lekker veel kromme groente, spannende smaken en natuurlijk 100% plantaardig, vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen en lactose- en glutenvrij.

En… jij mag ze komen keuren! Want zonder de goedkeuring van de Krommunity, geen nieuw product.  Meld je nu aan!

Hoe, wat en waar?
Waar: Kromkommer – Vredenburg 40, in de Social Impact Factory (naast Utrecht CS)
Wanneer: donderdag 30 augustus 2018
Hoe laat: van 18.00 tot 19.00 uur

Wil je komen proeven? Yes! Maak je smaakpapillen ready to go en mail voor 27 augustus naar info (at) kromkommer.com o.v.v. “proefsessie” met je naam en telefoonnummer. Neem je iemand mee? Gezellig! Geef de gegevens van die persoon dan ook even aan ons door. Je ontvangt van te voren een bevestiging of je mee kunt doen.

Waarom doe je mee?
Jij gaat geschiedenis schrijven! Je mag als aller-aller-allereerste onze nieuwste producten proeven en meebeslissen over de uiteindelijke smaak. En, je krijgt een sneak peak van een ander heel tof product waar we mee bezig zijn.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan. Gogogogooooooo!