Wij houden ervan om soms ineens ergens op te poppen. Dat deden we vorig jaar al eens in Utrecht en dat was leuk! Toen we dit jaar de beschikking kregen over een plekje in de Markthal te Rotterdam, twijfelden we dan ook geen seconde. Inpakken en gaaaaaaaan.

Van 8-14 februari was het zover: we maken de Wereld van Smaak in de Markthal onveilig met onze Pop-Op Shop en strooien een heleboel gekke groente liefde in het rond. Zo in de week voor Valentijn niet zo’n gek idee. Dit keer geen gekke groente winkel, maar een plek waar je kunt genieten van een kopje soep, een kijkje kunt nemen in de mini-editie van het gekke groente museum en waar je natuurlijk Kromkommersoepjes kunt kopen. Of wat dacht je van een kaartje met gekke groente liefde sturen naar je man, vriendin of tante? De vele aardappelhartjes en knuffelworteltjes maakten het plaatje compleet.

Inmiddels is onze plek in de Wereld van Smaak weer bezet door iemand anders. Maarrrr.. gelukkig hebben we de foto’s nog. En wat helemaal leuk is: a.s. zondag om 11.00 op RTL4 kun je ons zien bij Wereld van de Smaak, opgenomen in de Markthal. Tof!

Fotocredits: Van Zwol Fotografie