Morgen is het zover: het Bijna Waste Geweest Feest! 5000 kg groente en fruit is gered, dus het wordt met recht een KNALFEEST. Lees hier de laatste informatie.

Als je ervoor gekozen hebt om jouw tas te doneren, dan zorgen wij ervoor dat jouw donatie morgen naar de Voedselbank, Resto van Harte, Hotspot Hutspot en Geef gaat. Dank je wel!

Ben je er morgen bij? Super tof! Het wordt een gezellige middag waarbij je ook kunt genieten van sapjes en ander lekkers. Neem ook gerust je kids mee, want we hebben leuke dingen voor hen georganiseerd.

Wat gaat er morgen gebeuren?
1. Jouw bestelling staat bij ons op een lijst, je hoeft geen bevestiging mee te nemen.
2. Kom op zaterdag 8 november tussen 12.00 en 17.00 uur naar de Fenix Food Factory, Veerlaan 19 te Rotterdam.
3. Meld je bij de registratiebalie en ontvangt je tas(sen)
4. Vul je tas(sen) met 5 kg groente en/of fruit naar keuze. Het kan zijn dat bepaalde soorten sneller op zijn.
5. Drink een hagelschade sapje, shop bij de leuke winkeltjes, doe een dansje en geniet
6. Het is helaas niet mogelijk om je tas op een ander moment of een andere locatie op te halen. Kun je zelf niet komen, laat je tas dan door een ander ophalen. Kom je je tas toch niet halen? Dan doneren wij deze.
7. Wil je een extra tas kopen? Dat kan! Neem hiervoor cash mee (7 euro). Maar op = op!
8. Op het feest zijn ook Kromkommer soepen te koop. Hiervoor kun je terecht bij de winkel van Rechtstreex.
9. Het wordt druk! Wij zullen op twitter (@krommunity) regelmatig updaten hoe lang de rij is. Houd dat goed in de gaten om lang wachten te voorkomen.

Hoe kom je bij de Fenix Food Factory?
Wij adviseren om op de fiets of met het OV te komen. Je kunt het beste naar Metrostation Wilhelminaplein reizen. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Fenix Food Factory. Wij zullen de route met stoepkrijt aangeven (zie hieronder). Om je tas op te halen in de Fenix Food Factory, neem je de ingang aan kant van de kade. Kom je toch met de auto? In de buurt kun je gratis parkeren, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Wij hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij. Tot morgen!

kaart-fenix-food-factoryII