IMG-20140122-WA0015

[twitter-feed username="Krommunity" id="427375369679687681" mode="feed"]

Een tomatenbloemetje groeit in ongeveer tien weken uit tot een rijpe tomaat. Tien weken van zorg, liefde en energie om tot het eindproduct te komen. Krom natuurlijk om vervolgens alle ‘imperfecte’ exemplaren weer weg te gooien. Als ode aan de gekke groente zorgen we daarom tijdens onze crowdfundingsactie met de hele Krommunity voor 15 tomatenplantjes van een van onze telers.

kROULETTE, what’s that?
Als verzorger, kROULER , zorg je één week voor een van de plantjes. Regelmatig water geven en een dagelijkse portie liefde zijn de eerste levensbehoeften, maar onze plantjes houden je ook graag gezelschap bij jouw bezigheden en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen thuis! Gedurende de week houden de kRoulers de Krommunity op de hoogte van het wel en wee van hun plantje op twitter en facebook (met #kroulette en #naamvandeplant en @krommunity).

Volg jouw favoriet!
Een anoniem plantje is een beetje saai, dus we hebben met z’n allen een paar mooie namen gegeven aan onze groene vrienden. Zo is zijn er #Doutzen en #Epke, kun je #Henk en #Ingrid volgen, of je volledig storten op de avonturen van #Wally (die altijd zoek is….). Ontdek ook snel de andere namen en volg jouw favoriet (of volg ze gewoon allemaal) via Facebook en Twitter (@Krommunity).

kROULER worden
Wil je ook een van de kROULERs zijn tijdens de 7 weken van de kROULETTE. Zorg dat je volgt waar de plantjes zijn, wie ze heeft, hoe je met diegene in contact kan komen en hoe je de plant in bezit krijgt. Dan ontvang je ook meteen een handige kROULER-kit!
Voor speciale verzoekjes, toffe ideeën of tips kun je ook altijd contact met ons opnemen via social media of kroulette@kromkommer.com.

Let de kROULETTE begin! Want krom is het nieuwe recht :).