Kromkommer staat in de finale van het Stimuleringsfonds XL! En jij kunt ervoor zorgen dat we de prijs in de wacht slepen. 

Het Stimuleringsfonds XL is een initiatief van Rabobank Utrecht. Zeven lokale initiatieven dingen dit jaar mee naar een financiële bijdrage van het fonds. Er is 100.000 euro beschikbaar, dat verdeeld wordt over de drie projecten met de meeste stemmen. En Kromkommer maakt kans om hierin mee te delen whoohoo!

Waarom doen we mee?
Na het kromme groente en fruitspeelgoed willen we de volgende stap zetten in het betrekken van kids bij onze missie. Wij gaan een lespakket ontwikkelen voor basisschoolleerlingen van groep 5 en 6. Het doel van deze lessen is om kinderen te leren over kromme groente en fruit en voedselverspilling.
Hoe groeien groenten eigenlijk? En hoe krijgt meneer tweebeenpeen twee benen? En waarom worden kromme groente nu verspild? I.s.m. de Moestuin kunnen de kids ook echt gaan kijken hoe groente en fruit groeien en bloeien. We beginnen met de Utrechtste basisschool kids. Als het project een succes is, rollen we het verder uit.

Stem op Kromkommer
Om dit lespakket verder te ontwikkelen, is er budget nodig. En daarom hebben we jouw hulp nodig! Draag jij dit project een warm hart toe? En wil je ons helpen om alle kids fan te laten worden van krom? Stem dan op Kromkommer op deze pagina en help ons naar de top 3!

Dankjewel dat je met ons van krom het nieuwe recht maakt.