Onze soepjes zijn inmiddels in bijna 60 winkels te koop. Iedere keer als er en nieuwe winkel bijkomt, is dat een feestje. Het is toch de grootse eer als een ondernemer met ons gekke groente wil redden?!

Een paar weken geleden kregen we een berichtje van Robert & Micky (zie foto), twee broers die samen de Smoothie Company hebben opgericht. Zij wilden heel graag onze soepjes in hun vestigingen gaan serveren. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen!

De Smoothie Company heeft inmiddels vier vestigingen in Utrecht, Den Haag, Hilversum en Amsterdam Noord en hoopt dit jaar verder te groeien. Dit bedrijf is door de broers gestart om de lifestyle van mensen gezonder te maken. Maar ook om gezond eten gewoon veel lekkerder te maken. Een missie waar wij ons helemaal in kunnen vinden! Ook delen zij onze passie voor groente en fruit. Ze maken namelijk de lekkerste smoothies en juices met toffe namen zoals de Hulk, Blue Steel en Mellow Yellow. Maar ook voor tarwegrassap kun je er terecht (dit wilden we niet onder de noemer “lekker” vermelden, maar is wel heeeeeel gezond :-P). Ook hun broodjes zijn verre van gewoon. Het zijn namelijk Wakame breads, met inderdaad, zeewier.

Enne, nee. De Smoothie Company gebruikt nog geen gekke groente en fruit voor hun sapjes en smoothies. Maar wie weet kunnen we ze wel een beetje inspireren?


Na dit te lezen nog niet overtuigd? Dé beste reden om nu naar de Smoothie Company te gaan: je kunt er nu ook onze soepjes eten! Zowel daar ter plekke of on the go. Daarmee is de Smoothie Company het derde verkooppunt dat onze soepen ook warm op de kaart zet. Eerder gingen Quartier Putain en het WAAR smaaklokaal ze voor.

Om dit te vieren kun je aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 16.00 onze soepjes proberen in de vestiging Utrecht. Midden in hartje Utrecht (hoe cool?): Lange Elisabethstraat 4. Kom je ook even langs?

Let’s go smooth(ie)!