LET OP: deze blog hoort bij het kerstpakket van 2015, klik hier voor info over het Krom-is-het-nieuwe-recht kerstpakket van 2016.

Kromkommer redt gekke groente die anders verspild worden vanwege hun ‘looks’ of overproductie. Want goed eten verspillen, dat is toch krom? En wij zijn niet de enigen die denken dat het anders kan en het ook anders dóen. Daarom verzamelden we voor een speciaal kerstpakket producten die gemaakt zijn volgens het nowaste-principe en producten van bedrijven die geloven dat de keten waarin zij opereren eerlijker én beter kan (check hier de flyer).

Uiteraard vind je in ons pakket de Kromkommersoepen van geredde gekke groente. Daarnaast zit er een heerlijke reep Tony’s Chocolonely in, die Fairtrade ingrediënten bevatten en slaafvrij geproduceerd zijn. Met de speciale broodmix van BroodNodig maak je van oud brood in een handomdraai een nieuw krakendvers brood, dat is pas no waste! Ook kun je smullen van de handgemaakte ketchup van de Ketchupfabriek die gemaakte is met tweede keus tomaten uit een kas die op aardwarmte draait. Van lege wijnflessen maakt TimeHandmade glaasjes waar je er twee van in het pakket terugvindt, net als de no waste appelstroop van William Pouw en een heerlijke fles fris perensap.

Ook voorzien we je van een bijzonder biertje, gebrouwen met brood, genaamd Babylone. Ten slotte kun je genieten van fairchain koffie van Moyee, waar je zelf een zak koffie mag uitkiezen in jouw favoriete smaak en vorm (bonen, filtermaling of cups). Als extraatje kun je ook het nowaste kookboek Koken met restjes is leuk toevoegen van No Waste Daisy en onze eigen Jill.

Alle producten zijn uniek, maar ze hebben één ding gemeen: het zijn allen producten van gepassioneerde ondernemers met een verhaal. Echte wereldverbeteraars met een passie voor lekkere, échte producten en een sterke drive om de kromheid in dewereld aan te pakken. En het mooie is, door van dit kerstpakket te genieten kun jij met ons meedoen!

kerst flyer DEF web2

In het pakket zitten deze kromme, rechte en echte producten:

 • 2x soep van Kromkommer (570 ml) – 1x courgettesoep en 1x wortelsoep of andere smaken in overleg (onze smaken: tomaat, wortel, biet, courgette en gazpacho/koele soep)
 • 1x Ketchup Classic van De Ketchupfabriek (200 ml)
 • 1x Chocoladereep Tony’s Chocolonely (180 gram)
 • 1x Biologische appelstroop van William Pouw (225gr)
 • 1x Fles Babylone handgebrouwen bier (33CL)
 • 1x Time Handmade (duosetje glazen of windlicht) gemaakt van oude wijnflessen
 • 1x Bio Perensap uit eigen boomgaard (0.75L)
 • 1x BroodNodig mix om van oud brood nieuw brood te maken
 • 1x Moyee FairChain Coffee (keuze uit gebrande bonen, filtermaling of cups)
 • upgrade opties:
  • Kookboek “Koken met restjes is leuk!” (Uitgeverij Loopvis)
  • Extra Kromkommersoepen
 • Een mooi boekje met alle verhalen over de producten en extra informatie

Pakketprijs: €39.95 (excl. BTW en verzendkosten). Op dit pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. We leveren zowel losse pakketten als grotere orders.

Offerte aanvragen / bestelling plaatsen

Wij zijn er klaar voor om jouw bedrijf, vereniging, vrienden of netwerk van een supermooi pakket te voorzien! Wil je dit pakket bestellen of wil je Kromkommersoep inkopen voor een eigen kerstpakket? Contact ons dan via onderstaand formulier, mail naar kerst (@) kromkommer.com of bel met onze Kerst-Krommie op 06-10961649. Vraag vooral alvast een offerte aan, want we maken het pakket in beperkte oplage. We kijken uit naar je bericht!

Enne….lijkt jou dit het ultieme kerstpakket, maar ben je niet de ‘eindbaas’ die daar over gaat? Stuur dan deze pagina door naar je leidinggevende dan doen wij de rest ;-).

  Naam

  Organisatie (indien van toepassing)

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Wij verwerken je gegevens zoals beschreven in onze Privacyverklaring