De lente is begonnen en dat betekent dat de Nederlandse tomaten en komkommers weer uit de kassen komen. EINDELIJK! Maar dat betekent ook dat er weer groenten verspild worden. Tijd voor actie dus.

Inmiddels zijn de eerste heerlijke overgebleven tomaatjes en kromkommers gered en hebben ze een plekje gekregen in onze limited edition Koele soep: dé Hollandse variant van de gazpacho. En inderdaad: die eet je lekker koel. In het zonnetje in de tuin, of hup mee in de picknickmand of in je werktas. Chill!

De Telers
De kromme komkommers in de Koele soep komen van gekke groente teler René. Kennismaken? Zijn prachtige bedrijf én de kromkommers waren onlangs te zien bij ZAPP Buitendienst. De overgebleven tomaatjes in de Koele soep zijn met veel liefde geteeld door Greenco. Bij deze teler kun je zelfs op ‘tour’ in Tomatoworld. Hoe leuk?!

Meeredden?
Koele soep koop je bij o.a. Marqt en WAAR. Heeft jouw favo winkel hem nog niet op de plank staan? Vraag of ze hem voor je bij ons bestellen! Al onze verkooppunten kun je hier vinden.