Het is herfst en dat betekent dat het pompoenseizoen is losgebarsten. Wij zijn gek op deze oranje rakkers en velen van jullie delen deze liefde met ons. Maar net als bij andere groenten, redden ook lang niet alle pompoenen het tot ons bord. En daar gaan wij verandering in brengen!

pompoentjes (1)Zo’n 10% van de pompoenen wordt verspild omdat ze niet mooi genoeg zijn. Maar vooral ook omdat ze niet voldoen aan de juiste maten. We zijn gek op anders en geven deze kleine pompoentjes vanaf deze herfst een plekje in onze nieuwste soep: Kromkommer Pompoensoep met een Oosters tintje. YUM!

Ondermaats? Klein is fijn! 
Om de schoonheid van deze pompoentjes groots te vieren, openen wij samen met WAAR van 28-31 oktober een heuse pompoen pop-up winkel op Amsterdam Centraal. Je kunt het Klein is Fijn Pompoenfestijn in de Halloweenperiode vinden in de WAAR winkel in de IJpassage (de nieuwste hippe shopping tunnel op Amsterdam CS).

Wat kun je doen in de pompoen pop-up? Pompoentjes redden (inslaan maarrrrrr), ons nieuwste soepie proeven (en geloof ons – die is yummie!), een workshop pompoen carven (speciaal voor Halloween), inspiratie opdoen voor de lekkerste pompoenrecepten (i.s.m. Rechtstreex) en nog veeeeeel meer.

Be there!
Noteer het Klein is Fijn Pompoenfestijn in je agenda, maak alvast een plaatsje vrij voor je voorraad geredde pompoenen en vier het feestje met ons mee!