Een jaar geleden kregen wij een berichtje van Rian Janssen. Ze dook bij de kapper in de Libelle en las daarin over Kromkommer. De familie Janssen teelt de lekkerste courgettes. 10-20% daarvan haalt echter nooit de schappen. Een mailtje naar Kromkommer was het resultaat. Nu een jaar later is het eindelijk zover: wij gaan de courgettes van de Familie Janssen redden!

Grote hoeveelheden courgette worden verspild. Ze zijn vaak te groot, te dik of hebben een bekraste huid. Deze courgettes komen niet op ons bord te recht. In deze blog kun je daar meer over lezen. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de lekkerste courgettesoep kunnen ontwikkelen. Natuurlijk niet zonder toeziend oog van onze Krommunity!

Vanaf vandaag is deze te koop. Een pure soep die lekker zacht & zwoel van smaak is. Hij is heerlijk om zo te eten, of met een topping van gebakken paddenstoelen of zongedroogde tomaatjes. Yum! Met een zak Kromkommer Courgettesoep red je 170 gram gekke courgettes en wordt je op slag gekke groente held!

Reddingsactie
Wij laten de introductie van onze nieuwste soep natuurlijk niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Donderdag 3 september staat in het teken van #ikredcourgette. Ben je dan in Rotterdam of Utrecht? Kijk dan eens goed om je heen. Je zou wel eens een gekke courgette tegen kunnen komen. Is dat het geval? Red hem dan snel! Neem hem mee naar huis en eet hem lekker op. Maak een foto van je reddingsactie en deel hem met de hashtag #ikredcourgette. Onder alle gekke groente helden verloten wij een aantal Courgettesoeppakketten.