Gisteravond zijn er tijdens het interactieve programma ‘SDG’s in de stad’ vier HeelUtrechtU-awards uitgereikt. En we zullen je wat leuks vertellen: daar hebben wij d’r een van mogen ontvangen, whoohoo!

Chantal was erbij. Zij heeft gisteren samen met Filmmaker Gwen Jansen, energietransitie-versneller I-well en de Skyscraper Plastic Whale (initiatief van de Universiteit Utrecht) een ‘Hoofdletter U’ mogen ontvangen. Deze award wordt uitgereikt aan initiatieven die ervoor zorgen dat Utrecht én de wereld mooier, eerlijker, gezonder en schoner wordt. Super tof dat wij bij de Global Goals Helden van Utrecht horen! We geven de award een ereplekje op ons kantoor.

Utrecht4GlobalGoals
Deze HeelUtrechtU-awards zijn in het leven groepen door Utrecht4GlobalGoals. Zij zetten zich in om zoveel mogelijk Utrechters te betrekken bij de Global goals. En de inspirerende Utrechters en initiatieven die aan deze 17 Global Goals bijdragen? Die worden dus in ‘t zonnetje gezet en ontvangen een ‘Hoofdletter U’.

Global Goals
De 17 werelddoelen zijn opgesteld door de VN om onder andere klimaatverandering, armoede en ongelijkheid tegen te gaan. En wij dragen met trots bij aan de volgende doelen:

Weten hoe jij kan helpen om de wereld een stukje mooier en beter te maken? Kijk op www.HeelUtrechtU.nl voor tips!

Foto van de Global Goals Helden is gemaakt door Joris Louwes.