Op 29 en 30 augustus is het zover: Mysteryland! En dit jaar maken wij dit twee-daagse festival net een stukje krommer en gekker. En…. jij kunt erbij zijn!

Onze liefde voor gekke groente steken wij natuurlijk niet onder stoelen of banken. Sterker nog, wij delen deze liefde graag met jou. Daarom laten wij onze Kromme vrienden een weekendje stralen in het Gekke Groente Museum.  Mr. tweebeenpeen, Mrs. Hartjesaardappel, Toffe peer en natuurlijk de enige echte Kromkommer kun je daar in hun volle glorie bewonderen. Maar het blijft niet bij bekijken. Je kunt ter plekke ook gekke groente redden door het eten van een Kromkommersoepje. En met onze vrienden van de Smoothie Company gaan we de lekkerste sapjes maken van gekke groente en fruit.

En het mooiste is nog wel: ook jouw gekke groente kan een plekje krijgen in het museum. O yeah! Hoe dat werkt?

  • Maak zelf een foto van jouw gekke groente of fruit uit je moestuin, de keuken van je moeder of van een exemplaar dat je op de markt tegenkomt. Of misschien heb je nog dat kiekje van vorige maand?
  • Deel je foto op onze Facebook page, Twitter of Instagram met de hashtag #gekkegroenteliefde. Geef jouw groente/fruit een naam en vermeld die erbij.
  • Je kunt je foto met ons delen tot en met 19 augustus.*

Ben jij de maker van de aller-aller-aller mooiste gekke groente foto? Dan mag jij met een vriend of vriendin jouw kunstwerk komen bewonderen in het Gekke Groente Museum op Mysteryland. Hoe tof!

* let op: als je mee doet met deze actie dan geef je toestemming dat wij jouw foto gebruiken in het Gekke Groente Museum op Mysteryland en op onze social media kanalen. Uiteraard vermelden wij daarbij jouw naam. De winnaar wordt tussen 20 en 23 augustus bekend gemaakt.