Op 22 april is het het Earth Day. Een dag die in het teken staat van het beschermen van onze aarde. Dit jaar zal Kromkommer zich samen met PlanToys rondom deze dag inzetten om zoveel mogelijk kids kennis te laten maken met kromme groente en fruit. Wereldwijd!

Spelen met de Krommies
In 2018 lanceerde Kromkommer samen met duurzame speelgoedmaker PlanToys de Kromme groente en fruit speelset. Inmiddels wordt de speelset overal ter wereld verkocht en maken zo kinderen van Zweden tot China kennis met de Krommies. En van de Earth Day campagne maakt PlanToys traditiegetrouw ieder jaar een feestje.

Get your wonky on!
Dit jaar staat de Earth Day campagne in het teken van kromme groente en fruit. Op een speciale actiepagina kunnen kids een videovertaling van het boek “De Krommies” vinden, samen met leuke spelletjes, werkbladen en DIY tips. Ook geeft PlanToys wortelzaadjes weg zodat alle kids zelf hun eigen Meneer Tweebeenpeen kunnen kweken.

Neem snel een kijkje op de actiepagina met jouw kleine kromme groentefan en Get your wonky on!


ps. Liever de voorleesvideo van het boek “De Krommies – Meneer Tweebeenpeen” in het Nederlands bekijken? Die kun je hier vinden.