Veelgestelde vragen (crowdfunding)

Hoe krijg ik mijn rewards
Heb je als reward één of meer Kromkommer-soepen en/of tasjes gekozen? Top! In principe kun je de soep (en andere rewards) ophalen bij een afhaalpunt in de grote steden. Woon je verder dan 15km van een ophaalpunt? Dan zorgen wij ervoor dat je alles thuisbezorgd krijgt. Hoe dan ook, jij gaat genieten van de lekkerste, gekke groentesoep!

Wanneer krijg ik mijn soep?
Ons doel is om de soepproductie medio juni in kannen en kruiken te hebben. De allereerste soepen worden uitgedeeld op het launch event (eind mei). Kan je daar niet bij zijn dan kan je in de periode na het event je soep ophalen op speciale afhaalpunten. Als je te ver weg woont van zo’n afhaalpunt zorgen we dat je de soep per post ontvangt. Uiteraard stellen wij je op de hoogte van de planning en de details.

Wanneer is het launchevent? En waar?
Ons doel is om de soepproductie eind mei/begin juni in kannen en kruiken te hebben. Het launchevent zal dus in principe rond die tijd plaatsvinden.
De launch van de Kromkommer soeplijn zal in een van de grote steden zijn: Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. We hebben al een aantal toffe locaties op het oog. Je ontvangt t.z.t. meer info en details.

Is het ook mogelijk om geen reward te ontvangen en alleen een donatie te doen?
Dan kan zeker! Voer eerst het bedrag in dat je wilt bijdragen en kies vervolgens ‘ik hoef geen reward’.

Ik wil eigenlijk een reward kiezen van minder waarde dan het bedrag dat ik wil doneren, kan dat?
Dat kan zeker. Je kunt iedere reward kiezen tot aan de maximale waarde van je bijdrage.

Als ik geld doneer en jullie behalen je doel niet, krijg ik dan mijn geld retour?
Mochten wij het doel van 25.000 euro niet halen, dan wordt je bijdrage automatisch retour gestort.

Ik wil een bijdrage geven als bedrijf. Ik heb hier vragen over. Waar kan ik terecht?
Dat klinkt goed! Neem contact met ons op via info (@) kromkommer.com of stuur ons een tweet via @krommunity dan nemen wij contact met je op.

Ik wil een reward op maat. Kan dat?
Wij kunnen het niet garanderen, máár zullen er alle moeite voor doen om het naar je zin te maken. Neem gerust contact met ons op via info (@) kromkommer.com, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ik wil flyers aanvragen om jullie campagne te promoten. Waar doe ik dat?
Neem contact met ons op via info (@) kromkommer.com of stuur ons een tweet via @krommunity dan nemen wij contact met je op. Binnenkort kun je hier via een hyperlink de flyer ook downloaden!

Ik wil jullie helpen om geld binnen te halen, waar meld ik me aan?
Yes! Daar zijn we super blij mee! Neem contact met ons op via info (@) kromkommer.com of stuur ons een tweet via @krommunity dan nemen wij contact met je op.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via info (@) kromkommer.com of bel met 06-41807417 (Lisanne).