Gisteren was het dan eindelijk zover: de courgettesoep proefsessie! Twee groepen enthousiaste proevers kwamen ons bij Meeting Plaza helpen met het keuren van onze nieuwste soep. Want wij introduceren uiteraard geen nieuwe soep zonder de kritische mening van onze Krommunity.

En die Krommunity kwam soms van dichtbij (Utrecht), maar ook van ver. We hadden zelfs proevers uit Groningen en Boxtel. Hoe leuk?!

3 soorten soepjes stonden op tafel; 2 “gewone” courgettesoepen en één courgettesoep met dille. Het proeven en invullen van de vragenlijst vroeg opperste concentratie van onze proevers. De meeste bakjes gingen leeg – dat is in elk geval een goed teken :-) We kregen veel nuttige feedback en tips. En ondanks dat iedereen er wel wat anders van vond, wezen de pijlen wel redelijk overtuigend naar een winnend soepje. Pfiew!

Wij gaan de resultaten nu verwerken en daarmee snel aan de slag. In juni komen de courgettes van het land, dus als alles goed gaat kun je in juli onze nieuwste soep kopen. Dankzijn de Krommunity. Yihaaaa!