Vorig jaar organiseerden Kromkommer en Rechtstreex het aller allerleukste feestje van het jaar: het Bijna Waste Geweest Feest! Samen met jullie redden we die dag in Rotterdam ruim 5.000 kg groente en fruit van de verspilling. Dat was tof! En wat ons betreft kan dat natuurlijk nog veeeel beter en grootser…… En JIJ kan meedoen.

Op zaterdag 7 november a.s. organiseert Kromkommer samen met Rechtstreex het Bijna Waste Geweest Feest 2. Dat doen we niet alleen zoals vorig jaar in de Fenix Food Factory in Rotterdam, maar ook in de Vechtclub XL in Utrecht. 2 steden op 1 dag, o yeah! Bovendien redden we samen dit jaar geen 5.000 kg, maar 10.000 kg van dat lekkere groente en fruit dat anders verspild zou worden.

Wil je met ons mee redden? Claim dan vanaf 14 oktober voor €8 een Bijna Waste Geweest Feest 2-tas in de voorverkoop op www.crowdaboutnow.nl. Kom op 7 november naar ons feest in Rotterdam of Utrecht en vul je tas met 5 kilo groenten en fruit! Óf doneer je tas via de crowdfundpagina aan een goed doel. De campagne loopt tot en met 4 november 2015 (en sluit zodra de 10.000 kg behaald is).

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en kunnen alvast verklappen dat dit weer hét feestje van het jaar wordt. Groente en fruit redden, lekker muziekje, hapje en drankje erbij…. Wij hebben er zoveel zin in!

Dus… blok 7 november alvast in je agenda, surf op 14 oktober naar onze crowdfundpagina, kom naar ons Bijna Waste Geweest feest 2 en red mee!

P.S. Terugkijken hoe het vorig jaar was? Dat kan hier.