Wij maken sinds 2014 samen met de Krommunity soep van kromme groente. Vier jaar na de introductie van deze soep in zak komt hier een biologische soepfamilie bij.

Ook bij biologische groente belandt een deel niet op ons bord. Deze groenten krijgen vanaf vandaag hun eigen ereplekje in biologische, verse Kromkommersoepen. Wij hebben de soepen ontwikkeld in samenwerking met Henri, maker van o.a. koelverse soepen en sauzen en biologische groothandel Udea.

Surprise!
Samen met onze partners in crime hebben wij zeven smaakbommetjes ontwikkeld. De eerste biologische groenten die gered gaan worden van onze bio telers zijn pompoen, tomaat en courgette. Later volgen biet, wortel, pastinaak en knolselderij. Het assortiment krijgt een plaatsje in het koelschap van Ekoplaza en wisselt regelmatig op basis van de seizoenen en het beschikbare aanbod van kromme groente. Het is dus elke keer een verrassing welke smaken je in de winkel aantreft. Wel zo leuk!

Net een tikkie anders
De nieuwe soepen zijn nét een tikkie anders dan je gewend bent. De smaak van kromme groente staat natuurlijk centraal en die krijgt nog meer karakter door toevoegingen als zeewier, kikkererwten en balsamicoazijn. Yum! De soepen zijn – zoals je van ons gewend bent – vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen, 100% plantaardig en gluten- en lactosevrij.

Welkom bij de Krommunity Ekoplaza!
De biologische Kromkommersoepen zijn vanaf 26 september te vinden in het koelschap bij de grotere Ekoplaza vestigingen. Welke dat zijn kun je hier vinden. Laat je ons weten wat je ervan vindt?