Kromkommer maakt de lekkerste soep van de gekste groente. Dat wisten jullie natuurlijk. Bij onze laatste kookronde is het helaas wat minder goed gelukt dan normaal. En daar balen we flink van, dat mogen jullie gerust weten. Want, de Kromkommer soepjes moeten gewoon de lekkerste van de wereld zijn!

What happened?
Onze bietensoep is échte bietensoep. Voor de echte liefhebber. Vol van smaak, met de gronderige smaak die bieten in zich hebben. Dit komt omdat wij de bieten na het wassen met schil en al verwerken tot soep. Op deze manier is er zo min mogelijk verspilling en bevat de soep lekker veel vitamientjes. Onze soep smaakt nooit 100% hetzelfde. Daar zorgen onze geliefde gekke groente voor.

Maar bij de laatste batch soep die wij gemaakt hebben bij onze soepfabriek, zaten er verhoudingsgewijs meer kleine bietjes én bieten met een dikkere schil in de soep. Hierdoor heeft de soep een sterkere grondige smaak dan normaal. Ook zitten er meer harde stukjes biet in deze productie. Het kan zijn dat deze net-niet-helemaal-goed-gelukte soep al in je bezit is.

Welke soepronde?
Het gaat om de Bietensoep met de code L429611 onder op de zak in rode letters. Met soep zelf is dus niks mis, je kunt ‘m gewoon eten. Het kan wel zijn dat je de smaak minder lekker vindt of dat deze anders is dan je van ons gewend bent. Je zou dan wat geitenkaas of crème fraiche kunnen toevoegen, eventueel met wat mierikswortel. Daarvan wordt de soep zachter van smaak. Uiteraard hopen wij dat ook al deze bietensoepjes gewoon opgegeten worden en de gekke bietjes die er in zitten door jou worden gered!

Soep maken is nog niet zo makkelijk. Voor ons is het een spannend proces waar we iedere keer nieuwe dingen leren. Maarrrrr, wij beloven plechtig aan jullie allemaal: de volgende keer wordt onze bietensoep gewoon weer zoals je van ons gewend bent: de lekkerste van de wereld!

Lisanne, Jente & Chantal

P.S. Je mag ons natuurlijk laten weten wanneer je teleurgesteld bent of vragen hebt. Stuur ons dan een berichtje via soep@kromkommer.com.