Lieve Krommunity,

Toen wij eind vorig jaar het plan maakte om te gaan crowdfunden, wisten wij niet goed wat we konden verwachten. 25.000 euro, dat is veel geld! Zouden mensen dat naar ons gaan overmaken, mensen die we soms niet persoonlijk kennen? Was het niet wat te ambitieus?

Nu, een paar maanden later weten we beter: het is gelukt!!!!!!!!! En hoe! 25.000 euro is binnen, ruim binnen de twee maanden die wij ervoor hadden uitgetrokken. We kunnen groente gaan redden en heel veel mensen blij maken met onze lekkere gekke groentesoep.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we onder de indruk zijn van wat er de afgelopen 2 maanden is gebeurd. De warme reacties, de enorme hoge donaties, maar vooral ook de vele, vele kleine, de mooie artikelen in de krant, de minuten op tv. Maar, vooral de vele goede ideeën en steun van onze Krommunity heeft ons diep geraakt. Dit is voor ons dé bevestiging dat we op de goede weg zijn. We gaan nu echt samen van Krom het nieuwe recht maken.

Inmiddels zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van onze soepen. In mei-juni zullen deze van de band gaan rollen. Actie in de taxi! Maar, tot 14 maart gaan wij verder met onze crowdfunding. Alle beetjes die we nu nog binnen krijgen, gaan we gebruiken voor onze delicatessenlijn die we later dit jaar willen lanceren.

Ons rest nu nog 1 ding: jou ontzettend bedanken. Heel, heel, heel erg bedankt voor alle steun.

Kromme groeten,

Jente, Lisanne en Chantal