Een unieke escape room over én tegen voedselverspilling. Durf jij het aan?

Kom van 29 april t/m 4 mei 2019 naar de Rescue Room! Een spannende escape room die wij samen met Instock en Too Good To Go hebben ontwikkeld. Het doel? In 20 minuten zoveel mogelijk groente van de verspilling redden! Want zo’n een derde van al het het geproduceerde eten op de wereld wordt verspild. Dat komt neer op 1,3 miljard ton per jaar. Dat is niet alleen zonde, maar heeft ook een negatieve impact op de aarde.

Door in deze escape room verschillende puzzels en raadsels over het thema voedselverspilling op te lossen, red jij de (kromme) groenten van onze teler Martin Topper. Deze groenten krijg je mee in een super toffe net bag, zodat je er thuis de lekkerste gerechten van kunt maken. Benieuwd naar de Escape Room? Hieronder alvast een kleine sneak peek!

Wie, wat, waar, wanneer?

De Rescue Room verhuist om de twee dagen naar een andere Instock locatie. Van maandag tot en met vrijdag kun je de Rescue Room spelen tussen 17.00 uur en 22.00 uur ’s avonds. Op zaterdag is de Rescue Room geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur ’s middags.

De tickets zijn €12,00 per persoon inclusief een tasje geredde groente en gelden voor een time slot van 30 minuten.

Ga jij de uitdaging aan? Tickets zijn hier verkrijgbaar.