Eerder keken wij al met jullie terug op het afgelopen jaar in ons jaaroverzicht. Maar nu 2017 ook echt voorbij is kunnen we de balans opmaken en heuse cijfers met jullie delen. 

2017 was in veel opzichten een heel krom jaar. Het is ons niet alleen gelukt om weer veel aandacht te vragen voor kromme groente, we hebben ook samen met de Krommunity superveel kromme groenten mogen redden. Bijna 60.000 kilo kromme groenten kregen een ereplek in onze soep. En van die kromme groente soep werden ruim 400.000 kommen gegeten. WOW!

Er is nog een andere reden waarom 2017 een belangrijk jaar voor ons was. Het is ons voor het eerst gelukt om het jaar break-even af te sluiten. Zo’n 3,5 jaar na de introductie van onze soepen is dat een behoorlijke mijlpaal. En een noodzakelijk stap voor ons om ook in de toekomst impact te kunnen blijven maken.

Natuurlijk zijn er nog uitdagingen genoeg. Onze ambities zijn groot. We willen tenslotte van krom het nieuwe recht maken en ervoor zorgen dat kromme groente in het schap heel normaal worden. Er staan daarom veel toffe en spannende projecten op de planning zodat we in 2018 nog meer impact kunnen maken. Samen met jou!

Check hieronder het overzicht van alle cijfers. Wil je alles extra goed bekijken? Open hier de PDF.